ФИНАЛНИ РЕЗУЛТАТИ ОД КЕНГУР 2017

ПОЧИТУВАНИ

Во прилог ги поставуваме резултатите од меѓународниот натпревар КЕНГУР 2017

средно образование
1 година      види тука
2 година      види тука
3 година      види тука
4 година      види тука
основно обраование
1 одделение      види тука
2 одделение      види тука
3 одделение      види тука
4 одделение      види тука
5 одделение      види тука
6 одделение      види тука
7 одделение      види тука
8 одделение      види тука
9 одделение      види тукаЕвентуални приговори по истите да се достават на меилот
natprevari.smm@gmail.com

Превземено од сајтот на сојуз на математичари на Македонија
Алекса Малчески – Претседател на СММ


4 thoughts on “ФИНАЛНИ РЕЗУЛТАТИ ОД КЕНГУР 2017

 1. Здраво,
  Може ли да ми е објаснете бодовната состојба од колку до колку е 1, 2, 3 место и дали останатите деца добиваат некоја пофалница.

  Поздрав,
  Мима

 2. Zdravo sakam da prasam kaj mozam da gi pobaram testovite za kengyr za 1 odelenie od 2015.do 2017 bidejki ne sum upatena mnogu ZA natprevarot a se prijavivme I dali sojuzot na matematicari go organizira to a.se nadevam ke mi odgovorite.Odnapred vi blagodaram.

  1. Почитувана,

   Резултатите и натпреварот го организираат сојузот на математичари.
   Проверете на нивниот сајт: http://smm.com.mk/

   Доколку ние ги добиеме резултатите, ќе ги објавиме.

   Поздрав

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *