Тестирајте си го знаењето за полагање државна матура по математика

За сите матуранти што ќе полагаат математика: проверка на знаењата од минатогодишниот тест за Државна матура 2016 (само прашања од повеќечлен избор) 

www.matura.mk


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *