Колку kg маса имаат кругот, триаголникот и квадратот

Пресметајте колку kg маса имаат заедно сите фигури ( круг, квадрат и триаголник )  ???

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *