УЧЕСНИЦИ НА ЈММО 2017

ПОЧИТУВАНИ

Врз база на резултатите од Државниот натпревар по математика за основното образование 2017 кој се одржа на 06.05.2017 година во Охрид, Република Македонија, пласман на ЈММО 2017 година обезбедија следните ученици:
    Учесниците на ЈММО 2017 погледнети ги на страната на сојуз на математичари на Македонија

Натпреварот ќе се одржи на 03.06.2017 година во СКОПЈЕ. Местото на одржување на натпреварот дополнително ќе се одреди. Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *