​Резултати од 42-от Државен натпревар за учениците од основното образование.

Се замолуваат учениците кои имаат приговори на задачите истите да ги испратат на e-mail  адресата natprevari.smm@gmail.com.Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *