Доделување на медалите на БМО 2017

Благодарност до нашите кои учествуваа и добија медали и пофалници.

За МАКЕДОНИЈА

Само напред и со нови лични успеси и успеси на нашата татковина Македонија

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *