Kоја е вредноста на 4x?

Ако 3x – 2 = 7, тогаш колку е 4x = ?One thought on “Kоја е вредноста на 4x?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *