Колку е часот на дигиталниот часовник?

Според дадените времиња, одредете колку е часот на последниот дигитален часовник ?Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *