Активности на СММ во учебната 2016-2017 год. БРОШУРА БРОЈ 3

Во прилог е третата брошура за АКТИВНОСТИ НА СММ во УЧЕБНАТА 2016/2017 година.

Дел од нејзината содржина е:
–  Регионален натпревар за учениците од средното образование во учебната 2016/2017 година
–  Маѓународен математички натпревар КЕНГУР 2017
–  Азиско-Пацифичка математичка олимпијада 2017
–  ТЕМИ за натпревари за ОПШТИНСКИ и РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР за учениците од основното образование – ЈАВНА РАСПРАВА.

За подетални информации погледнете тука.

Информациите се превземени од сајтот:  www.smm.com.mk

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *