Рубрика за професори по Математика

Почитувани,

На страната www.e-matematika.mk (во главното мени) додадовме рубрика за професори, кои ќе ги подучуваат и ќе им даваат помош при решавањето на математичките задачи на учениците и студентите.

Еве го линкот за професорите (подучувачи) по математика:
http://www.e-matematika.mk/profesori-casovi

Професорите кои се пријавија, да ги достават дополнителните информации за себе, а исто така можат да се пријавуваат и други професори од цела Македонија, за да ги покриеме сите населени места.

 Спонзорирано:


2 thoughts on “Рубрика за професори по Математика

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *