Приватни часови по Математика – Пријавување

Почитувани,

Дојдовме до идеа на нашиот сајт за Математика да ставиме рубрика за давање приватни часови по математика.
Идеата е да најдеме професори (или подучувачи на Математика) од повеќето градови и општини во цела Македонија, за да можат учениците или студентите полесно да дојдат до професор во своето населено место.

Би препорачал професорите (или подучувачи на Математика) од другите градови во Македонија да се пријават, за да имаме од различни места.

Доколку сте заинтересирани можете да се пријавите со вашите контакти и ќе ве објавиме бесплатно во промотивниот период.
е-маил за контакт: info@e-matematika.mk или pance.pecanoski@gmail.com
Внесете: Име, Презиме, Општина и Град и Телефонски број.

Досега пријавени се следниве:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *