Честит Божиќ

Христос се роди! 

Многу среќа, радост, љубов и секако стекнување знаење и леснотија во совладувањето на математиката.

 Ви посакува тимот на е-математикаLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *