Aнкета: Зошто ја сакам математиката?

Многумина ја сакаат математиката. Кој ја засакал, никогаш не престанал да ја сака. Но, сте се прашале ли некогаш зошто ја сакате математиката?
Во чест на одбележувањето на 70 години Природно-математички факултет и Институт за математика, уредувачите на порталот на Институтот за математика – ПОИМ, одлучија да спроведат анкета со единствено прашање: Зошто ја сакам математиката?
Ве покануваме да учествувате во анкетата.

http://poim-pmf.weebly.com/poim-anketa-zosto-ja-sakam-matematikata.html

 

 Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *