1 thoughts on “Поместете две стапчиња и добијте го најголемиот можен број

  1. Првата нула да се направи деветка и од осмицата да се земе едно, т.е доле лево и да се постави на петката. Добиениот број би бил 9909

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *