Наташа Ристеска

Наташа Ристеска

(Кисела Вода – Скопје)

Професор по одделенска настава
Магистер по настава

Едукативен центар „ Пеперутка “

Часови по Математика за ученици од основно образование,  1-9то одделение

Едукативен центар за деца „Пеперутка

Контакт:

телефон: 077548886
e-mail: edukativencentarpeperutka@gmail.com
Facebook


448total visits,3visits today