Наташа Ристеска

Наташа Ристеска

(Кисела Вода – Скопје)

Професор по одделенска настава
Магистер по настава

Едукативен центар „ Пеперутка “

Часови по Математика за ученици од основно образование,  1-9то одделение

Едукативен центар за деца „Пеперутка

Контакт:

[contact-form to=’edukativencentarpeperutka@gmail.com‘][contact-field label=’Вашето Име и Презиме’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’e-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Коментар: (Прашање)’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]


Спонзорирано:


Total Page Visits: 3899 - Today Page Visits: 1