Мартин Јовчевски

Мартин Јовчевски

(Скопје – Куманово)

Природно-математички факултет Скопје
Дипломиран инжинер по медицинска физика, Професор по физика во Куманово

Часови по математика, Физика и Хемија за основно и средно образование

Контакт:

телефон: 077488577
e-mail: martin.jovcevski1992@gmail.com

66вкупно посети,1денешни посети