Мартин Јовчевски

Мартин Јовчевски

(Скопје – Куманово)

Природно-математички факултет Скопје
Дипломиран инжинер по медицинска физика, Професор по физика во Куманово

Часови по математика, Физика и Хемија за основно и средно образование

Контакт:

[contact-form to=’martin.jovcevski1992@gmail.com’][contact-field label=’Вашето Име и Презиме’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’e-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Коментар: (Прашање)’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Total Page Visits: 2162 - Today Page Visits: 1