Игор Богданоски

Игор Богданоски

(Кисела Вода – Скопје)

Дип. машински инженер

Приватни часови по:

МАТЕМАТИКА, делови од ФИЗИКА, група МАШИНСКИ предмети за сите возрасти (основно, средно и високо образование) и ИЗРАБОТКА НА ПРОГРАМСКИ ЗАДАЧИ ПО МАШИНСКИ ПРЕДМЕТИ

ШТО НУДАМ:

–       20 + години искуство со приватни часови
–       Методичен пристап во работата
–       Можност да се научи она што е пропуштено
–       Часови во мојот дом, во Вашиот е погрешно
–       Учење со разбирање (се бориме за знаење, нели?)
–       Поттикнување на ученикот активно да размислува
–       Насочување сам да дојде до решението на задачата
–       Чесен и искрен пристап, сакам да си ја заработам наградата

ШТО ВИЕ ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ ЗА ДА ПОСТИГНЕТЕ УСПЕХ:

–       Имајте вистинска желба да научите
–       Бидете трудољубиви и работите вредно
–       Следете ги моите инструкции за побрзо остварување на целта
–       Прашувајте! Дојдени сте за да научите
–       Одвојте време за учење и дома

ПРИЈАТЕЛСКИ ПРЕПОРАЧУВАМ:

Математиката е една од науките кај која знаењата мора да се надоврзуваат како алки во еден голем ланец и проблемот настанува тогаш кога основните алки во ланецот недостасуваат.
Ви препорачувам заеднички да ги надополниме изгубените алки. Да, треба време, енергија и средства, но ефектот е долгорочен. Се работи за Вашето знаење, а тоа овозможува избор во животот. Знаењето никој никогаш не може да Ви го земе.

Мото: УЧИМЕ ЗА ЖИВОТ, А НЕ ЗА ШКОЛО

Цена:
–       МАТЕМАТИКА, ФИЗИКА
Индивидуален час – 350 ден./90 мин.
Група од 2 ученика – 250 ден./90 мин. по ученик

–       МАШИНСКИ ПРЕДМЕТИ
Индивидуален час – 400 ден./90 мин.
Група од 2 ученика – 300 ден./90 мин. по ученик

Контакт:

телефон: 070827274
e-mail: i.bogdanoski@yahoo.com


572total visits,2visits today