Игор Богданоски

ONLINE и со ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО приватни часови по МАТЕМАТИКА, делови од ФИЗИКА, група МАШИНСКИ предмети, со кои ќе добиете:

1.        Методичен и педагошки начин на работа
2.        Стимулирање на ученикот да учи со разбирање
3.        Поттикнување на ученикот активно да размислува, сам да дојде до решение на задачата
4.        Менторско водење на ученикот низ процесот на учење (подготовка на план за учење, совети од било кој вид за подобро совладување на материјата, достапност по телефон итн.)
5.        Можност да се научи пропуштеното, тоа што прави пречки за совладување на материјалот
6.        27 години искуство, чесен и искрен пристап во работењето
7.        Пакети на часови со кои можете да заштедите од 100 – 7500 денари
8.        Одлична поволност за препорака
 
ШТО ВИЕ ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ ЗА ДА ПОСТИГНЕТЕ УСПЕХ:

–       Имајте вистинска желба да научите
–       Бидете трудољубиви и работете вредно
–       Следете ги моите инструкции за побрзо остварување на целта
–       Прашувајте! Дојдени сте за да научите
–       ЗАДОЛЖИТЕЛНО одвојте време за учење и дома
 
ПРИЈАТЕЛСКИ ПРЕПОРАЧУВАМ: Математиката е една од науките кај која знаењата мора да се надоврзуваат како алки во еден голем ланец и проблемот настанува тогаш кога основните алки во ланецот недостасуваат.
Ви препорачувам заеднички да ги надополниме изгубените алки. Да, треба време, енергија и средства, но ефектот е долгорочен. Се работи за Вашето знаење, а тоа Ви овозможува избор во животот. Борете се за знаење, знаењето никој никогаш не може да Ви го земе.
 
УЧИМЕ ЗА ЖИВОТ, А НЕ ЗА ШКОЛО
 
ЦЕНИТЕ ЗА ЧАСОВИТЕ СЕ СЛЕДНИ:
 
ONLINE преку “ZOOM” платформа и часови со ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО (за подетално, пакети со попусти и  поволности, погледајте ја сликата во продолжение)
 
1.       За ОСНОВНО образование:
–          Математика и Физика – 400 ден.
2.       За СРЕДНО образование:
–          Математика – 400 ден.
–          Физика и Машински предмети – 500 ден.
3.       За ВИСОКО образование:
–          Математика – 500 ден.
–          Физика и Машински предмети – 600 ден.
 
Цените се за час од 80 мин., начинот на плаќање е во готово, пред одржување на часот


Контакт:
Игор Богданоски
тел. 070 / 82 72 74
e-mail: i.bogdanoski@yahoo.com
Снимени видео лекции за:
 
https://www.youtube.com/watch?v=BVURsuX2OdI
https://www.youtube.com/watch?v=MX1q0M7YdnU
https://www.youtube.com/watch?v=vbHt2ZavaUw
https://www.youtube.com/watch?v=bm55etr2BlE

[contact-form to=’i.bogdanoski@yahoo.com‘][contact-field label=’Вашето Име и Презиме’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’e-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Коментар: (Прашање)’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Total Page Visits: 5102 - Today Page Visits: 1