Елица Стојкоска

Елица Стојкоска

(Скопје)

Дип.инж по математичка економија
Дип. Професор по Математика

Професор во средно училиште
Часови по Математика за ученици од основно и средно образование

Контакт:

телефон: 072708882
e-mail: elica_2@yahoo.com


620вкупно посети,1денешни посети