Елица Стојкоска

Елица Стојкоска

(Скопје)

Дип.инж по математичка економија
Дип. Професор по Математика

Професор во средно училиште
– Часови по Математика за ученици од основно и средно образование,
– Часови по економска математика

Контакт:

[contact-form to=’elica_2@yahoo.com’][contact-field label=’Вашето Име и Презиме’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’e-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Коментар: (Прашање)’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]


Спонзорирано:


Total Page Visits: 3509 - Today Page Visits: 1