Компјутерски курсеви за деца – СЕМОС Едукација

СЕМОС Едукација со почеток од 16. Септември започнува со компјутерски курсеви за деца од 8-15 години.

Воведени се следните курсеви:

– ИТ Основи
– Графички дизајн
– Веб дизајн
– Компјутерска анимација и Мултимедија
– Програмирање
– Јуниор администратор

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *