Трајче Димитровски

Трајче Димитровски

насeлба. М.А Ченто
Скопје

Дипломиран професор по Математика

Часови по математика за основно, средно образование, математика за економисти и виша математика.

 Јас сум Трајче Димитровски , Дипломиран професор по математика, со големо работно искуство.
Со моите часови ќе стекнете нови знаења од математиката за основно , средно образование , математика за економисти и виша математика.

Часовите се држат на класичен начин.

Цена на блок часови ( 2 часа  по 45 мин =90 мин ) е 400 ден.

Преферирани термини за часови се викендите ( сабота и недела).

Контакт:

[contact-form to=’trajcekdimitrovski@gmail.com’][contact-field label=’Вашето Име и Презиме’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’e-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Коментар: (Прашање)’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]


Спонзорирано:


Total Page Visits: 1766 - Today Page Visits: 1