Мартина Христова

Мартина Христова

(Скопје)

Дипломиран професор по Математика и Физика
Наставник во основно образование

Часови по Математика и Физика за Основно и Средно образование

Контакт:

телефон: 078443117
e-mail: martina.trpovska@gmail.com


[contact-form to=’martina.trpovska@gmail.com’][contact-field label=’Вашето Име и Презиме’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’e-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Коментар: (Прашање)’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]


Спонзорирано:


Total Page Visits: 1894 - Today Page Visits: 1