Македонка Николовска

Македонка Николовска
(Штип)

Природно-математички факултет – Скопје
дипл. проф. по математика

Сопственичка на приватно училиште “МАТЕМАТИКА” – Штип

Работам со ученици од основно и средно образование, како и со студенти од сите факултети.

Контакт:

[contact-form to=’matematika5@yahoo.com’][contact-field label=’Вашето Име и Презиме’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’e-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Коментар: (Прашање)’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]Спонзорирано:


Total Page Visits: 2408 - Today Page Visits: 1