Гордана Николовска

Гордана Николовска

(Скопје)

Дипломиран Математичар

 

– Часови по Математика за ученици од средно образование

– Подготовка за државна матура по математика
(индивидуално или во група од 2-3 ученика)

– Часовите може да се одржуваат онлајн или со физичко присуство
(Аеродром – Скопје)

Контакт:Спонзорирано:


Total Page Visits: 474 - Today Page Visits: 1