Цветанка Пупуновска

Цветанка Пупуновска

(Карпош 4  – Скопје)

Дипл.инж. По Математичка Економија
Посдипломски на ПМФ: Математичка Статистика, актуарство и модели во економијата

Професор во средно сручно образование

Учам математика за економисти и математика за сите возрасти – основно, средно образование и студенти.

Контакт:

телефон: 076866487
e-mail: cvetanka.p@gmail.com
Спонзорирано:


Total Page Visits: 1806 - Today Page Visits: 1