Бети Ивановска

Бети Ивановска

(Центар – Скопје)

Математика и Физика

Приватни часови по Математика и Физика за основно и средно образование.
– За брзо, лесно и ефикасно совладување на наставните целини, со можност и за online поддршка

Контакт:

телефон: ‎070604410
Skype: beti-ivanovska
e-mail: beta_ivanovska@hotmail.com


[contact-form to=’beta_ivanovska@hotmail.com’][contact-field label=’Вашето Име и Презиме’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’e-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Коментар: (Прашање)’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]Спонзорирано:


Total Page Visits: 1719 - Today Page Visits: 1