Теккен

Анхоч и Комикс МК направија вистински гејминг спектакл на првиот турнир во Теккен 8 во Македонија

Изминатата сабота гледавме многу надигрувања, спектакуларни Tekken борби, забава, насмевки, дружба и научивме нешто повеќе за самурајскиот стил на живеење!Настанот се одржа во [. . .]