Ноември – месец на науката

Манифестација за популаризација на природните науки „Ноември – месец на науката“, 11-26 ноември 2017

Почитувани ученици и наставници, Ве повикуваме и оваа година да се вклучите во манифестацијата за популари­за­ција на природните науки „Ноември – месец на [. . .]