Министерството за образование и наука

Министерството за образование и наука им честита на тимовите за постигнатите резултати на меѓународните научни олимпијади

Почитувани, Министерството за образование и наука им честита на тимот предводен од Сојузот на хемичари и технолози на Македонија за освоениот бронзен медал [. . .]