МАСИТ

Семос Едукација и МАСИТ ги здружија силите да им овозможат на македонските компании побрз пристап до знаење за вештачката интелигенција

Семос Едукација со поддршка на МАСИТ и М6 едукативниот центар, одржа настан каде ги претстави најновите обуки за вештачка интелигенција, потребни за раст [. . .]