Мат во еден потег

Ти си со црните фигури и потруди се само со еден потег да дадеш мат на противникот со белите фигуриСпонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *