Пронајди го бројот што недостасува

Oбидете се пред да го погледнете одговорот подолу на страната –>

.

.

.

.

.

Одговор = 9
(Додадете ги горните броеви и потоа поделете со 10 за да го добиете долниот број)Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *