Македонија со свој тим математичари на ИМО 2022

Почитувани,

Започна 63. ИМО 2022 која ќе се одржи 6.07-16.07.2022 година во Осло.

Нашиот олимписки тим е во состав:

Никола Спировски
Дамјан Давков
Јан Стојановски
Алексиј Тасиќ
Блаже Суклевски
Јасна Илиева

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *