Тренинг на мозокот

Ако запчаникот „А“ врти во насока спротивна од движењето на часовникот, тогаш во која насока ќе врти запчаникот „C“ ?Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *