Судоку за математичари

Пополнете ги празните квадратчиња употребувајќи ги само по еднаш цифрите од 1 до 9 за да добиете точно равенство во секој ред и колона.

………………………………………………………………………………………………………….

Резултатот е на следната страна. Кликни тукаСпонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *