Прелиминарни резултати од XLV Државен натпревар по математика

Почитувани ученици и ментори,

На следниов линк можете да ги видите прелиминарните резултати од XLV Државен натпревар по математика за ученици од основното образование.

Сојуз на Математичари на Македонија

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *