Колку најмногу телефони можете да наполните?

Со помош на продолжните кабли, колку најмногу места за приклучок може да се добијат?
Секој мобилен телефон си иде со полнач.
Внимателно разгледајте ги приклучоците.Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *