Мозгалка: Трка со мотори

Во една трка со мотори, еден моторист го претекнува вториот. 

На кое место е сега тој моторист?Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *