Ако за дадените подредени парови важат следниве равенства,
тогаш која е вредноста на подредениот пар (10, 0)?Спонзорирано:


2 thoughts on “

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *