Резултати ММО и резултати МеМО за 2017 година – Приговори

ПОЧИТУВАНИ

Завршија ММО 2017 и МеМО 2017.
Сојузот на математичари на Македонија ве повикува на две координации (поднесувања на приговори) и тоа:

1. Поднесување на приговори за ММО 2017- приговори се поднесуваат само за прва задача
2. Поднесување на приговори за МеМО 2017-приговори се поднесуваат за сите задачи

Време на поднесување на приговорите е 25.04.2017 година од 17 часот. Место на поднесување на приговорите е МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ-СКОПЈЕ.

Извор:
www.smm.com.mk
Алекса МалческиСпонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *