Филип Селамовски- Освоено ВТОРО МЕСТО на републичкиот натпревар по математика

Математичкиот тим од приватното средно училиште – International High School повторно успеа училиштето да се гордее со нивниот успех.
Со освоеното ВТОРО МЕСТО на републичкиот натпревар по математика, ученикот Филип Селамовски директно се пласираше на математичката македонска олимпијада.
Честитики за победничкиот тим.
Им посакуваме понатамошен успех на професорката Лена Миловановиќ и Филип Селамовски.

 Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *