Кој сад најпрво ќе претече ?

Оваа задача направи многу забуни ка повеќето луѓе. За да биде кристално јасно, се бара садот кој најпрво ќе претече ?Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *