Која е бројната вредност на изразот ако x=100?

Која е бројната вредност на изразот ако x=100?

 

 Спонзорирано:


One thought on “Која е бројната вредност на изразот ако x=100?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *