Што е его?

Егото  и знаењето се обратно пропорционални,

Од поголемо знаење имаме помало его

и обратно

од помало знаење имаме поголемо егоСпонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *