Колку е 7+3?

Ако 5+3 = 28, тогаш колку е 7+3 во дадената задача?

 

 Спонзорирано:


One thought on “Колку е 7+3?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *