McDonald’s задача

Сигурно се сеќавате на ова вкусно мени:) Знаете ли колку сокчиња, хамбургери и помфритчиња има на сликата.Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *