Европски математички куп 2016

ПОЧИТУВАНИ
НА 10.12.2016 година ќе се одржи овогодишниот Европски математички куп 2016.
Секој кој ќе испати решенија на задачите ќе ги добие решенијата на истиот тест велектронска форма. Вашите решенија треба да ги испраќате на меилот
natprevari.smm@gmail.com

www.smm.com.mk

eu-kupLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *